Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Perfekt_Akrylat_Plus[2]
Perfekt Grundolja trä 3L
Perfekt Trägrund 3L
Perfekt Oljefärg 3L
Perfekt Täcklasyr 3L
Panellack 3L
Decor Träbets 1L

Beckers

Perfekt Akrylat Pluss

Beckers Perfekt Akrylat Pluss er en eksteriørmaling av absolutt høyeste kvalitet.  Den er spesielt utviklet for å gi en motstandsdyktig overflate som reduserer opptak av skitt og gir en optimal beskyttelse av fargen. I tillegg har den en meget god beskyttelse mot svartsopp

Malt etter våre anvisninger med Beckers Perfekt Impregneringsolje og Grunning, gir vi 15 års garanti på farge og glans. Denne malingen er en drøm å male med, tørker raskt og kan males over på de fleste malingstyper. 

Perfekt Impregneringsolje

Beckers Perfekt impregneringsolje er en penetrerende olje til beskyttelse av endetre og andre utsatte detaljer på tre utendørs.  Trenger ekstremt lett inn i trefibrene og gir en god beskyttelse mot vannopptak, noe som minsker risikoen for sprekkdannelser i treverket eller i malingsfilmen.  Gir en effektiv beskyttelse mot råte og soppdannelse på treverk over jord.

Perfekt Tregrunn

Beckers Perfekt Tregrunn er en vanfortynnbar grunning for trefasader og vinduer utendørs.  Produktet trenger inn i treet, noe som gjør at den motvirker fuktopptak og reduserer risikoen for gjennomslag av tanniner fra treverket.  Produktet har god dekkevne og gir bra feste for malingen.  Den spesialutviklede hurtigtørkende sammensetningen gjør at man med rett forhold, kan grunne og male med dekkmaling samme dag.

Perfekt Oljemaling

En moderne, vanntynnet maling.  Perfekt Oljemaling er et supert produkt som er enkel å jobbe med.  Den er tilpasset maling av utvendige fasader og tredetaljer.  Perfekt Oljemaling fungerer også utmerket til gjerder, vindskier og dører.  Produktet gir en halvblank, lettstelt overflate som holder lenge på farge og glans. 

Perfekt Dekkbeis

Denne beisen gir en dekkende overflate som effektivt beskytter mot vær og vind og som samtidig fremhever den vakre trestrukturen.  Perfekt Dekkbeis er en alkydoljeakrylat hybrid, beregnet for beregnet for både ny- og vedlikeholdsmaling av trefasader og tredetaljer.  Den unike sammensetningen av bindemiddel kombinerer de beste egenskapene fra tre ulike bindemiddeltyper.

Panelgrunn

Nå får du alt i ett produkt for maling av innvendig panel. Beckers Panelgrunn inneholder kvistlakk, sperre, grunning og toppstrøk. Med andre ord 4 i 1. Panelgrunn er en matt kvist og sperregrunn samt dekkmaling av høyeste kvalitet for maling av innvending trepanel. Produktet kan blandes i mange farger slik at du har grunning og sluttstrøk i ett, evnt. at du bare trenger ett toppstrøk med annen maling hvis du ønsker en annen glans.

Interiørbeis

Interiørbeis er et produkt som fortsetter å vinne terreng i hus og hytter. Beckers Decor Trebeis brukes til blant annet møbler, snekkerarbeid, vegg- og gulvpanel.  Det gir en levende overflate med dybde og glans. Et fantastisk produkt av høy kvalitet som er svært god å jobbe med.  Beisen kan blandes i et hav av farger og nyanser.

Kontaktinformasjon

Navn: TIKKURILA NORGE AS
Adresse: STANSEVEIEN 25C - 0976 OSLO