– Hytte har stått høyt på ønskelista lenge, og nå endelig skal det skje, sier vår store langrennsstjerne. Til våren starter byggearbeidene.

Sundby 008
Nå skal også vår skistjerne Martin Johnsrud Sundby i gang med hyttebygging. Familien satser på en Aurora-modell som ligner mye på denne. – Vi gleder oss veldig, sier Johnsrud Sundby som besøkte sin hytteleverandør, Saltdalshytta, på Hyttemessens åpningsdag fredag 5. september. Her er han flankert av markedssjef Trond Arve Nikolaisen og salgssjef Tony Røshagen.

Ved Birkebeinerbakken

- Vi fant drømmetomta på Sjusjøen ved Birkebeinerbakken, forteller Johnsrud Sundby til hytteavisen.no. På Hyttemessens åpningsdag fredag var han på visitt hos hytteleverandøren sin, Saltdalshytta. Etter en tids overveielser valgt familien en Aurora-variant fra det brede modellutvalget hos landets største hytteprodusent. Familien har også vært på grundig befaring på leverandørens visningshytte på Sjusjøen.

Aurora 994 på 136 kvm

- Modellen vi skal bygge for Johnsrud Sundby er Aurora 994, ei hytte på 136 kvadratmeter, sier markedssjef Trond Arve Nikolaisen. Naturligvis er modellen tilpasset de skiinteresserte og opplevelsessøkende familiers behov. Altså er en skikkelig smørebod obligatorisk.

Lære sønnen å gå på ski

- Vi gleder oss. Hytta blir nok det stedet jeg skal lære sønnen min å gå på ski, sier Johnsrud Sundby. Bilturen til Sjusjøen synes han ikke er noen ulempe. – Det blir jo så fin vei når anleggsarbeidet på E6 er ferdig.