Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gråvannsrenseanlegg
Infiltrasjonsanlegg
Minirenseanlegg
Pumpestasjonbilde[1]

BIOVAC® - ET NATURLIG VALG

Biovac har produsert og levert avløpsrenseanlegg i over 35 år, og har siden starten vært størst på levering og drifting av minirenseanlegg i Norge. Vi kan med stolthet si at vi fortsatt har Biovac®-anlegg som har fungert problemfritt i over 30 år. Vi kan renseanlegg.

Biovac har i dag et bredt utvalg av godkjente private renseløsninger. Uansett hva din kommune krever/godkjenner, kan vi levere en løsning som både er tilpasset lokale forskrifter, og ditt behov.

Over hele landet har vi et nettverk av forhandlere og serviceteknikere med lokal ekspertise som står parat til å hjelpe deg. Både i valg av anlegg, installasjon, og i alle årene fremover når anlegget ditt er i drift.

Minirenseanlegg

Minirenseanlegg.pngVi produserer flere typer Biovac kjemisk biologiske minirenseanlegg, våre minirenseanlegg er sintef godkjente og kan brukes både til boliger og fritidsboliger.

https://biovac.no/produktkategori/minirenseanlegg/

Gråvannsrenseanlegg

Gråvannsrenseanlegg.pngHaco biologiske gråvannsrenseanlegg, er riktig dimensjonert i henhold til VA Miljøblad nr 48 og 60! Driftssikker løsning med lang levetid på filtermassen.

https://biovac.no/produktkategori/filterrenseanlegg/

Pumpestasjoner 

Pumpestasjonbilde.pngVi skreddesyr pumpestasjoner tilpasset ditt behov. For kommunal tilknytning eller tilknytning til felles avløpsrenseanlegg.

https://biovac.no/produktkategori/pumpestasjoner/

Infiltrasjonsanlegg  

Infiltrasjonsanlegg.pngVi har infiltrasjonspakker dersom det er egnet masser for trykk infiltrasjon, Pakkene er dimensjoner i henhold til VA miljøblad nr 59 

https://biovac.no/produkt/trykkinfiltrasjon/

Facebook : https://www.facebook.com/biovac.renseanlegg

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Vl48LZ2WkOE

Avløpsvalget: https://issuu.com/biovacsverige/docs/biovac_avl_psvalget_issuu

 

Biovac Logotype Vertical Apple Green.png

Kontaktinformasjon

Navn: Biovac Environmental Technology AS
Adresse: Farexveien 19 - 2016 Frogner
launchHjemmeside emailEpost phone63 86 64 60