- Jeg gleder meg fælt til å oppleve Seljord og denne legendariske markedsplassen. Jeg har vært i Seljord bare en gang - for å se etter ormen. Men det hjalp verken med åpent sinn eller grenseløs velvilje, skratter snekkeren med den ikoniske cowboy-hatten.

Han er derimot godt kjent i andre deler av Telemark.

- Jeg mener vi i «eventyrlig-teamet» har gjort ekstrem makeover på minst sju hytter i Telemark. Tror dette er ett av de fylkene som er sterkest representert gjennom programserien.

Snekkerier og konkurranser

Selv har han medvirket i rundt 60 av TV3-programmene der den kjente interiøreksperten Halvor Bakke er programleder.

Til Ridehallen, som er Hyttemessens «hjem» under Dyrsku´n, kommer han med tilhengeren fullastet av forskjellige materialer og verktøy.

- Alt kan skje på den flata jeg har til disposisjon. Jeg har ikke med noe som helst ferdiglaget, men alt som trengs for å lage ting og tang - der og da. Tenker nok at starten blir å sette sammen et solid arbeidsbord. Og det akter jeg ikke å ta med hjem, bare så det er sagt. En eller annen kommer nok til å vinne det i en konkurranse, antyder Ole.

Han akter å lage flere artige produkter av trevirket han har med fra verkstedet sitt, Drivved.no, i Bærum. Det kan bli krakker, stuebord og andre småting.

- Jeg synes det er gøy med enkle, underholdende konkurranser. Så ting jeg lager blir nok fort premier til heldige vinnere, sier Ole.

Ta med barna!

Den gjeveste gevinsten blir likevel en hyttebefaring på «eventyrlig-vis».

- På messer som denne kommer alltid mange for å rådspørre om saker og ting som har med hytta deres å gjøre. Sånt er utelukkende hyggelig, men det er jo begrenset hva det er mulig å gi av tips og råd - der og da. Jeg kommer derfor til å invitere folk som ønsker det, om å legge en lapp «i ønskebrønnen». Så kontakter jeg den heldige vinneren og avtaler tidspunkt for en befaring, slik jeg har vært med på i «Eventyrlig oppussing» utallige ganger.

- Men jobben med å bygge om hytta må de nok eventuelt få andre til å gjøre, legger han muntert skyndsomt til.

Naturligvis skal folk få lage sine egne småting også. Ta gjerne med barn eller barnebarn, foreslår den folkekjære tv-snekkeren. 

- Jeg har plank og fjøler nok til alle som vil prøve seg.